Didim
KSM härkätie2018

”Kaikkihan me Someron ajat muistamme!”

Teksti Juha Laakso

Vilkas puheensorina ja sitä höystävät naurunpärskähdykset täyttävät Someron keilahallin eteisaulan vähän ennen kilpailun alkua. Rento tunnelma kielii siitä, että nyt ei olla valmistautumassa tavanomaisen totiseen paremmuusmittelöön.
Kilpailemaan on toki tultu, mutta keilakisa on vain yksi mukava lisä tämän ”noin seitsemänkymppisistä” koostuvan miesporukan kokoontumisessa.
– Litovaaran Lasse kun on innokas keilaaja, niin mietimme porukalla, mitä erikoista keksisimme hänen 60-vuotispäivänsä juhlistamiseksi. Tuolloin, kaksitoista vuotta sitten, ihan ex-temporena tulleesta ajatuksesta sai alkunsa tämä meidän vuosittainen kokoontumisemme yhteiseen keilakilpailuun, muiden lailla aina yhtä innokkaasti  perinnetapahtumaa odottava Samppa Keturi taustoittaa.

Lue juttu 3.2.2017  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry