Didim
KSM härkätie2018

Nuoret tarvitsevat tukea opintoihinsa

Tällä viikolla abiturientit ovat ottaneet ilon irti elämästä  penkkareita juhlien. Heille lukion turvallinen ympäristö jää pikku hiljaa taakse. Pienen lukion huolehtiva opettajajoukko ja henkilökunta on suuri aarre nuoren jatkoa ajatellen. Tuki luo pohjan, josta ponnistaa eteenpäin.
Ammatti-instituuttien opiskelijat ovat parhaillaan työharjoittelussa. Teoriaopintoja on sovellettu käytäntöön. Aikuisia työkonkareita seuratessa on koettu oivalluksia. Työharjoittelu on vahvistanut, että nuori on tehnyt oikean alavalinnan. Harjoittelujakso on onnistunut myös, jos nuori on tajunnut, ettei ala sovikaan hänelle.
Tuki on tarpeen opiskeli millä luokka-asteella tahansa.
Somerolla on tartuttu yläkoululaisten tsemppaamiseen. Lukiolaisia on kurssitettu yläkoululaisten opiskelemisen tueksi. He auttavat esimerkiksi läksyjen tekemisessä ja kokeisiin lukemisessa. Liki samanikäisen ja saman kokeneen nuoren vertaistuesta on ollut hyötyä.
Toivoa sopii, että tsempparitoiminta  jatkuu. Siihen tarvitaan tukieuroja, mutta yhteistyöhön tottuneella paikkakunnalla se tuskin tuottaa vaikeuksia.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry