Didim
KSM härkätie2018

Nuori auttaa toista nuorta

Somerolla aloitettiin viime syksynä valtakunnallisestikin tuore tsempparitoiminta. Lukiolaiset auttavat yläkoululaisia koulunkäynnissä, esimerkiksi läksyjen teossa ja kokeisiin valmistautumisessa. Samalla jutellaan muistakin asioista. On saatettu viettää yhdessä vapaa-aikaa.
Toiminnasta on saatu hyviä kokemuksia. Koenumerot ovat nousseet, samoin opiskelumotivaatio. On syntynyt kaveruutta, on ehkäisty syrjäytymistä ja kelkasta putoamista. Tsempparit ovat saaneet ohjaajakokemusta.
Toiveena on, että toiminta saa jatkoa, sitä laajennetaan ja kehitetään. Sitä voisi laajentaa alakouluihinkin. Yläkoululaiset tukisivat alakoululaisten opiskelua.

Lue lisää perjantain 17.2. Somero-lehdestä

Lukiolainen Ursula Kempe on auttanut läksyjen teossa ja kokeisiin lukemisessa yläkoulun kahdeksasluokkalaista Jesse Kylämäkeä .Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry