Didim
KSM härkätie2018

Pois ruudulta

Lapset ja nuoret viettävät viihderuutujen ääressä lähes kolme tuntia koulupäivinä ja neljä tuntia vapaapäivinä.
Lapsen aivot sopeutuvat sähköisen maailman nopeaan vauhtiin ja tempoon. Pelaamisen lopettaminen voi olla vaikeaa, kun muut asiat tuntuvat hitailta ja tylsiltä.
Lapsen aivot tarvitsevat palautumiseen vuorovaikutusta: yhdessä tekemistä, aikuisen myönteistä huomiota ja liikettä kehoon.
Aikuisetkin viettävät runsaasti aikaa television, läppärin tai tietokoneen ääressä ja puhelin kädessä.
Jos perheenjäsenet istuvat useita tuntia mykkinä omissa huoneissaan, ainoana valonkajonaan viihderuutu, niin on perhepalaverin paikka.
Haasta perhe ruuduttomaan päivään. Pysäytä viriketulva ja anna aivoille lepohetki.
Keskustele, kuuntele ja anna aikaa aidolle läsnäololle ilman jatkuvaa ruutujen vilkuilua. Täyspaastoa tärkeämpää on pohtia, onko ruutujen käyttötavoissa tarkistamista. Rauhoita tietyt ajat päivästä ja viikosta perheen yhteiseen toimintaan; ainakin ruokailu ja hetket ennen nukkumaanmenoa.
Leiki, pelaa, ulkoile, hulluttele perheen kanssa ja naura. Kohtaa perhe ja kaverit kasvokkain.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry