Didim
KSM härkätie2018

Rospuuttoaika alkoi ennätyksellisen aikaisin

 

Kevään kelirikkokelit alkoivat  tänä vuonna ennätyksellisen aikaisin. Mutta onhan koko talvi ollut monin tavoin erilainen.

Someron huonoin tie löytyy Kaurakedosta, mutta tien pintojen rikkoutumiset näkyvät myös asvalteilla. Tälle viikolle on luvassa pakkasia, joka päivällä on pientä, nollaa tai plussaa.  Se hieman hidastaa kelirikkojen pahenemista, mutta tekee tienpitäjien piinasta myös pahemman.

Lue lisää 21.02.2016 lehdestä

 

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry