Didim
KSM härkätie2018

Seurakunta miettii, myydäkö kiinteistöjä vai tarttuako toiminnan rakenteisiin

 

Seurakunta miettii, laittaisiko seurakuntatalot myyntiin.

Kirkkoherra Asko Ojakoski pitää seurakunnan talouden ja toimintojen tasapainottamista haasteellisena, kun väki, rahat ja resurssit vähenevät. Talouspäällikkö Kirsi Parviainen muistuttaa, että tarvitaan pikaisia päätöksiä ja tekoja tulevaisuutta varten.
Kiinteistöjä myymällä seurakunta saisi hetken helpotuksen. Myytäviksi on ehdotettu Someron vanhaa seurakuntataloa ja Somerniemen seurakuntataloa.
Henkilöstökulut ovat yli 60 prosenttia seurakunnan menoista, joten katse kiinnittyy sinne.
Seurakunnassa on tekeillä henkilöstösuunnitelma. Siinä muun muassa ehdotetaan, että työt ja tekijät jaettaisiin tiimeihin ja töitä tehtäisiin jatkossa nykyisten työsektorien yli.
Seurakunnan viime vuoden tulos oli 29 343 euroa miinuksella, mutta vuosikatetta saatiin kuitenkin kertymään 92 400 euroa plussalle.

Lue lisää 28.2.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry