Didim
KSM härkätie2018

Somerolle on tulossa tuottajain tori

Somerolainen yrittäjä Heikki Ilmonen on pohtinut mielessään tyhjiä ja vuokralaisia vailla olevia liikekiinteistöjä Someron pääraitilla. Syntyi ajatus. Somerolla on paljon maataloustuottajia, joilla olisi tarve saada tilansa tuotteille myyntipaikka.
Ilmonen soitteli tuottajille.  Yhteistyössä alkoi kirkastua ajatus eräänlaisesta tuottajien kaupasta tai tuottajien torista. Ensi sunnuntaina 26.2. Heikki Ilmonen kutsuu tuottajia tutustumaan ajatukseen sekä toimipaikkaan osoitteessa Joensuuntie 14.

Lue lisää 24.02.2017 Somero-lehdestä

Heikki Ilmosen omistama kiinteistö sijaitsee Osuuspankkia vastapäätä. Tuottajain torille on tarjolla keskeinen paikka.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry