Didim
KSM härkätie2018

Someron Oppaat valitsi Mäkilän traktorimuseon vuoden matkailukohteeksi

 

Heikki, Raili ja Pekka Mäkilä saivat kunniakirjan, jonka luovuttivat Ensi Kulta, Marja-Leena Vikman ja Arja Torkkomäki Mäkilän salissa. Kuva Manu Kärki

Suomen Opasliiton jäsenyhdistykset viettivät viime sunnuntaina 21. helmikuuta kansainvälistä matkailuoppaan päivää.
Someron Oppaat juhlistavat vuosittain juhlapäivää palkitsemalla sellaisen somerolaisen matkailuyrityksen tai henkilön, jotka ovat työllään ja toiminnallaan tehneet paikkakuntaa myönteisellä tavalla tunnetuksi.
Ensimmäisenä kunniakirjan 2014 saivat vuosia ansiokkaasti paikkakunnalle runsaasti matkailijoita tuoneet Hiidenlinnan Reino ja Marja Koivuniemi.
Someron kaupungin kehittämispäällikkö Tanja Uusitalo palkittiin 2015 ja viime vuonna Pellavakeskus, monipuolinen ja monille matkailuryhmille oivallinen ostospaikka.
Mäkilän traktorimuseo on aito, hienosti maaseudulle kuuluva museo, jonka rakentamiseen on tarvittu runsaasti työtunteja, asiantuntemusta, laajaa sydäntä ja innostusta. Tuhatmäärin yleisöä keräävä Ol Hollill – tapahtuma on jo vakiinnuttanut paikkansa Someron kesässä. Ensi kesänä se pidetään 8. heinäkuuta.
Mäkilän sisarukset ovat vuodesta 1995 vastaanottaneet kymmeniä tuhansia vanhoista traktoreista ja muista maatalouskoneista kiinnostuneita kävijöitä. Myös monta piapojauhopussia on lähtenyt kävijöiden matkaan.
Someron Oppaat haluavat kiittää Mäkilän traktorimuseota ja sen tekijöitä Pekka, Heikki ja Raili Mäkilää hienosta ja persoonallisesta museosta, jota kelpaa esitellä Somerolla vieraileville matkailijoille.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry