Didim
KSM härkätie2018

Talviteatteria ulkona

 

Somerolla  pääsee teatteriin ulkona.
– Teimme toissa vuonna  ensimmäisen kerran teatteria talvella ja tänä vuonna uudistamme tempun, kertoo Olla-Riitta Aarikka.
– Ollaksemme ihmisystävällisiä olemme supistaneet näytelmän kahteen 20 minuutin puoliskoon. Sen kestää jäätymättä niin yleisö kuin esittäjätkin, Aarikka naurahtaa.
– Väliaikakahvila on sisällä, jotta yleisö pääsee lämmittelemään.
Hyvät neuvot tarpeen! -näytelmän on ideoinut sisaruskolmikko Taru Välttilä, Sirpa Mäkelä ja Olla-Riitta Aarikka, joista jälkimmäinen on tehnyt käsikirjoituksen.
Näytelmässä esiintyvät Hannu Heino Ypäjältä, Ulla Hautamäki ja Taru Välttilä Somerolta sekä Ensi Kulta Paimiosta.
Komediallisen tarinan ensi-ilta on Someron Myötätuulen teatterissa ystävänpäivänä 14. helmikuuta. Muut kaksi esitystä ovat 17. ja 19. helmikuuta.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry