Didim
KSM härkätie2018

Vesitaitojen opettelu kannattaa aloittaa jo vauvana

Onni Murtola ja uimaopettaja Arja Lundeqvist vedenalaisessa maisemassa.

Vauvauinti on suosittua. Monesti siitä tulee koko perheen harrastus.
Vanhemmat lähtevät vauvauintiin, sillä he haluavat tutustuttaa lapsensa varhain veteen. Toiveena on, että se helpottaa uimaan oppimista.
Vauvauinnissa ei opeteta uimataitoa, vaan vesitaitoa. Totutellaan vesielementtiin, jatketaan perheuintiin ja  EasySwim-opetukseen.
Tutkimusten mukaan varhainen totuttelu ja luonteva suhtautuminen veteen edesauttaa uimataitoa. Yllättävät tilanteet veden varaan joutumisesta eivät tunnu niin pelottavilta.
Pyörätuolissa istuvakin pystyy toimimaan vedessä. Se kohottaa itsetuntoa.
– Vedessä ei tarvitse kokea olevansa erityinen, toteaa uimaopettaja Arja Lundeqvist.

Lue lisää tiistain 14.2. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry