Didim
KSM härkätie2018

Wanhojentansseissa säihkettä ja tyyliä

Wanhojen tansseista ei tänäkään vuonna puuttunut tyyliä, säikettä, komeutta ja kauneutta. Tanssin lumoa siivittivät tyttöjen hempeät tyllimekot ja poikien arvokkaat frakit. Aluksi tanssittiin perinteiset, viralliset tanssit ja lopussa hauska ja vauhdikas yllätystanssi. Kuvat Elina Ojalin. Video Maiju Kaipainen.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry