Didim
KSM härkätie2018

12” pistää pökköä pesään

 

12′

12”, entiseltä nimeltään Twelve Inches, on viime kesästä lähtien  toiminut aktiivisesti, erityisesti on tehty uutta musiikkia.
Nyt 12” haluaa vallata myös internetin suoratoistopalveluita, sillä bändi julkaisee tänään ensimmäisen biisin tulevalta levyltään. Biisin nimi on Let´s get it hot.
Bändin jäsenet Juha Ruohonen (laulu ja kitara),  Petri Rantanen (kitara),  Esa Salokoski (basso) ja Rudy Fabritius (rummut) ovat heittäneet parit keikat niin Somerolla kuin Lohjallakin.
Seuraavaksi bändi nähdään ensi sunnuntaina 19.3. Salossa Ravintola Hometownin lavalla. Kyseessä on What Does The Fox Say -artistikilpailu.
Kisassa olevien artistien ja yhtyeiden keikat kuvataan kuluvan kevään aikana ja esiintyneiden kesken järjestetään yleisöäänestys. Voittaja pääsee palkinnoksi esiintymään Outfox Festivaalilla tulevana kesänä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry