Didim
KSM härkätie2018

Futsal-Liigan runkosarjassa ratkaisun hetket

Juho Pettersson ja kumppanit ovat tulessa huomenna.

Futsal-Liigassa jännitys tiivistyy runkosarjan päätöskierroksille. Sijoista 2.-5. käydään tiukkaa taistelua ja avoinna ovat vielä myös viimeisen pudotuspelipaikan kohtalo sekä karsijan ja suoran putoajan paikat.
Hallitseva mestari Sievi FS on jo varmistanut runkosarjan voiton, mutta sen takana Leijona Futsal, Ilves FS, Someron Voima Futsal ja Kampuksen Dynamo käyvät loppuun asti kiivasta kamppailua kakkos- ja viitossijojen välillä.
SoVon asema ei loppuohjelmien vertailun valossa näytä kaikkein suotuisimmalta. Teoriassa kaksi voittoa voi riittää nostamaan somerolaisjoukkueen jopa sarjakakkoseksi, mutta toisaalta valahtaminen viitossijallekaan ei ole mahdoton skenaario.

Huomenna SoVo isännöi monitoimitalossa liigan tamperelaista kestomenestyjää Ilves FS:a. Kotijoukkue on käytännössä pakkovoiton edessä, mikäli se mielii jatkaa taistelua puolivälierien kotiedusta vielä runkosarjan päätöskierroksellakin.

Lue lisää 3.3.2017  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry