Didim
KSM härkätie2018

Jaatimet haluaa kasvaa ja menestyä

 

Jaatimet haluaa laajentaa tontilla sijaitsevaa teollisuushallia yhteensä 2 000 neliötä. Laajennus sijoittuu nykyisen Jaatimet Oy:n teollisuushallin kylkeen.  Jaatimet Oy:n toimitusjohtaja Jari Vaittinen arvioi, että hankkeen myötä yritykseen työllistyy pysyvästi 6–10 henkeä lisää.

Lue lisää 03.03.2017  Somero-lehdestä

2 000 neliön laajennus suunnitellaan kokonaan tuotantotilaksi. Sekä hitsaus- että pintakäsittelytilaa tarvitaan lisää. Kuva Sauli Kaipainen.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry