Didim
KSM härkätie2018

Kerrasta poikki – ja eteenpäin!

 

Akrobatiaa a’la Xhevdet Gela.

Somerolla pelataan tänäkin keväänä Futsal-Liigan mitaleista. Asia varmistui, kun Someron Voima Futsal päihitti tamperelaisen Ilves FS:n 6–2 (2–2/1–0).
Kahdeksankertainen futsalin Suomen mestari Ilves FS lähti puolivälieräsarjaan SoVoa vastaan selkeänä ennakkosuosikkina. Olivathan tamperelaiset voittaneet runkosarjassa keskinäiset ottelut ja sijoittuneet lopullisessa sarjataulukossa kaksi pykälää SoVoa korkeammalle, kolmanneksi.
Vanhoilla meriiteillä ei ollut enää mitään merkitystä, kun pelattiin ”paras viidestä” -pudotuspelisarjaa. SoVo aloitti sen kahdella vierasvoitolla. Välieräpaikka oli ”katkolla” somerolaisjoukkueelle lauantaina. Mikäli Ilves olisi onnistunut voittamaan, SoVo olisi päässyt jahtaamaan kolmatta voittoa vielä sunnuntainakin kotiyleisönsä edessä.

Lue lisää 28.3.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry