Didim
KSM härkätie2018

Kunnallisvaalihumu alkoi

Someron torin ei tarvinnut perjantaina aamupäivällä paistatella pelkässä auringonloistossa, sillä kunnallisvaaliehdokkaat valtasivat areenan yhteisessä vaaliavauksessa.
Ryhmittymät esittelivät ideologioitaan ja mielipiteitään asiasta kuin asiasta. Kansa halusi tietää esimerkiksi, mitä mieltä ehdokkaat ovat sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelyistä ja miten palvelut pystytään säilyttämään Somerolla.
Sanastelun ohella joukot tarjosivat torikansalle muun muassa vohveleita, makkaraa, mehua ja kahvia. Monenmoista hyödykettä sujautettiin myös kassiin, esimerkiksi kananmunia, laastareita ja siemeniä.

Lue lisää tiistain 28.3. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry