Didim
KSM härkätie2018

Paha paikka

Nyt puhutaan Joensuuntien liikenteestä. Jonkun yleisönosastolla kirjoittavan mukaan liikaakin. Pahimmin mielipiteitä jakaa nopeusrajoitus.
Kaupunginjohtaja pohtii, mitä esittää kaupunginhallitukselle. Sille päättävälle elimelle, joka jo käytti otto-oikeuttaan kumotakseen teknisen lautakunnan päätöksen alentaa nopeusrajoitusta.
Se on varmaa, että esittipä Sami Suikkanen mitä tahansa, se on monen mielestä todella väärin, monen mielestä juuri oikein.
Kaupunginhallitus sitten päättää, päättääkö asiasta itse vai siirtääkö toisaalle päätettäväksi. Tämäkin on päätös, jota ei ainakaan yleisönosaston mielipiteiden perusteella voi mitenkään tehdä oikein.
Vaalien vaikutusta päätöksiin ei voi väheksyä, vaikka asianomaiset toki vakuuttavat, että niin ei ole.
Joku yleisönosastolla muistuttaa siitäkin, että vaalien aikaan on puhuttava muistakin asioista kuin Joensuuntie.
Tänään on kirjastossa vaalipaneeli, jossa niin tehdään. Vaikka voi olla, että sielläkin puhutaan myös Joensuuntiestä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry