Didim
KSM härkätie2018

Poliisilla piiritystilanne somerolaisasunnolla

Poliisi sai lauantaina kello 01.20 ilmoituksen epäillyistä pahoinpitelyistä ja ampuma-aseella uhkailuista Somerolla taajaman ulkopuolella. Ilmoituksen mukaan kolmea lasta ja heidän äitiään oli pahoinpidelty ja uhkailtu väkivallalla sekä ampuma-aseella.
Poliisi piiritti jonkin aikaa tapahtumapaikkaa ja sai käskyttämällä asunnosta ulos vahvassa humalatilassa olleen 1975 syntyneen salolaismiehen.
Asunnosta löytyi kivääri, jonka perä ja piippu oli katkaistu sekä aseeseen sopivia patruunoita. Poliisi takavarikoi aseen ja patruunat.
Tapahtumaa tutkitaan neljänä pahoinpitelynä, törkeänä ampuma-aserikoksena ja laittomana uhkauksena.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry