Didim
KSM härkätie2018

Suomen Olutseura sai somerolaisen puheenjohtajan

 

Antti Kotti

Suomen Olutseura sai somerolaisen puheenjohtajan, kun vetovastuuseen alkavalle kaksivuotiskaudelle valittiin Antti Kotti.
Seura on aiemminkin ollut somerolaisvetoinen, sen historiasta löytyy M.A. Numminen, kunniapuheenjohtaja vuodelta 1997.
– Suomen Olutseuran toiminta on saatu hyvälle uralle, jäsenmäärä merkittävään kasvuun ja digitaalisen median mahdollisuuksien hyödyntämisen myötä ihmisiä pystytään tavoittamaan entistä paremmin. Tästä kaikesta kuuluu suuri kiitos luopuvalle puheenjohtajalle Simo Hämäläiselle, hän jättää seuraajalleen suuret saappaat täytettäväksi, Kotti toteaa.
– Painopisteinä tänä vuonna tulevat olemaan jäsenetujen ja kumppaniyhteistyön parantaminen ja kytkeminen entistä vankemmin osaksi OlutPOSTIn digitaalista kehittämistä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry