Didim
KSM härkätie2018

Tänään Monarille SoVoa kannustamaan!

 

Teksti Juha Laakso

Futsal-Liigan pudotuspelit käynnistyivät viime viikonloppuna ja somerolaisittain kerta kaikkiaan upeasti: Altavastaajana puolivälieräsarjaan lähtenyt Someron Voima Futsal kellisti tamperelaisen Ilves FS:n kahdesti tämän kotikentällä. Tänään joukkueet ottavat mittaa toisistaan Someron Monarilla.

– Ilves on rutinoitu ja menestymään tottunut joukkue. He ovat monta kertaa nousseet vastaavanlaisesta tilanteesta voittoon, eivätkä varmasti tule antamaan helpolla periksi tälläkään kertaa.
– Toivottavasti saamme monitoimitalon katsomon täyteen väkeä meitä kannustamaan, jotta se yksi välieräpaikasta puuttuva voitto irtoaisi, päävalmentaja Tomi Tuominen toivoo.
Kotiyleisön tukea tarvitaankin, sillä kotoisassa monitoimitalossaan SoVo ei ole vielä koskaan pystynyt Ilvestä playoff-ottelussa nujertamaan.

Lue miten kävi 28.3.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry