Didim
KSM härkätie2018

Tänään sankoin joukoiun Monarille kannustamaan!

 

Futsal-Liigan puolivälierät viime viikonvaihteessa Tampereella loistavasti aloittanut Someron Voima Futsal taistelee tänään välieräpaikasta kotiyleisönsä edessä. Toivottavasti vain yhden kerran.
Runkosarjassa viidenneksi sijoittunut SoVo ja runkosarjan kolmonen, tamperelainen Ilves FS, käyvät kolmannen puolivälieräkamppailunsa iltapäivällä monitoimitalossa.
Mikäli SoVo onnistuisi vihdoin selättämään tamperelaiset pudotuspelivaiheessa myös kotiparketillaan, tie välieriin ja mitalipeleihin olisi auki toisena peräkkäisenä keväänä.

Lue molempien joukkueiden valmentajien ennakkotunnelmat ja arviot Somero-lehdestä.

Lue lisää 24.3.2017  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry