Didim
KSM härkätie2018

Tervaskannon alakerta päivätoimintaan, kosteusongelmat viivastyttävät siirtoa

Tervaskannon alakerrassa on Varpu- ja Tähkä-kodit, ja niissä asuu 15 asukasta.

Tervaskannon alakerran tilat remontoidaan, kuten tilastrategiassa oli kaavailtu. Sinne tulee päivätoiminnan tilat, mielenterveysyksikkö ja kaksi kotihoidon tiimiä. Pari asukaspaikkaa jätetään kuntouttavaan toimintaan eli henkilöille, joilla ei ole enää vuodeosastotarvetta, mutta eivät pärjää vielä kotona.
Tiloihin kaavaillaan myös avotoimintaa. Esimerkiksi Sairaalatien rivitalojen asukkaat voisivat käydä siellä ruokailemassa, tapaamassa muita vanhuksia ja erilaisissa piireissä, vaikkapa askartelemassa ja laulamassa.
Alakerran 15 asukasta siirtyy Katajakotiin.
Asukkaiden muutto Katajakotiin aikaistuu, sillä Tervaskannon alakerrassa on havaittu ja sisäilmatutkimuksin osoitettu kosteusongelmia ja -vaurioita. Työntekijöiden pukutilat, työvaatteiden säilytyshuone ja asukkaiden pesutilat on eristettävä korjauksen ajaksi.
Remontin laajuus ei ole vielä tiedossa. Erityisesti talon ulkopuolella riittää korjattavaa.
Perusturvalautakunta hyväksyi tilastrategian ja että Tervaskannon alakertaa ryhdytään remontoimaan. Kaupungin tekninen puoli hoitaa korjauksen suunnittelun ja laskelmien laatimisen. Korjaussuunnittelu on työn alla.
Remontti saataneen valmiiksi vuoden loppuun mennessä, jonka jälkeen päivätoiminta ja muut palvelut voivat muuttaa tiloihin.

Lue lisää perjantain 17.3. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry