Didim
KSM härkätie2018

Tiisun levynjulkistuskeikka tänään Monarilla

 

Tiisu

Tiisun Tänne ei jää kukaan -levy julkistetaan tänä iltana Someron monitoimitalolla. Kyseessä on ensimmäinen Tiisu-keikka seitsemään kuukauteen.
– Levy kertoo minkä tahansa pienemmän paikkakunnan elämästä. Toki siellä on läsnä Somero-meininkiä, mutta enemmän siitä kuitenkin tuli kertomus ihmisistä yleisesti sekä heidän kohtaloistaan, Illikainen kertoo.
Tiisun levyjulkkarin jatkot pidetään yöllä Hämeenportissa. Esiintymässä on Illikaisen toinen bändi Kärkky, joka heittää jäähyväiskeikkansa.

Lue Kärkyn tarina 17.3.2017  lehdestä

KärkkyVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry