Didim
KSM härkätie2018

Toriunelmia

Tuottajatori etenee varovaisin askelin. Heikki Ilmosen hienoa ideaa puntaroidaan nyt huolella, ja hyvä niin.
Asiantuntijat aprikoivat, josko Someron väestöpohja riittää tämäntyyppiselle erikoisliikkeelle. Tuottajat ovat varovaisen innostuneita.
Ilmosen omistama liikehuoneisto, johon toria on kaavailtu, on varmasti riittävän kokoinen. Parkkipaikka tosin ei ehkä ole paras mahdollinen.
Ajatus siitä, että tuottajatorista tehtäisiin niin iso, että se olisi jo nähtävyys, kiehtoo.
Somerolla on ripoteltu käsityötaidon osaajia esimerkiksi Pellavakeskukseen ja Nuppulinnaan. Lammasta hyödyntäviä myyntipisteitä on keskustan ulkopuolella.
Saisiko kaiken tämän ja tuottajilta suoraan tulevan puhtaan ruuan yhdistettyä isoksi, tunnelmalliseksi ostosparatiisiksi?
Unelma, jota on kiva pyöritellä mielessään. Eihän moni alkuun uskonut Somerniemen kesätoriinkaan…
Toivottavasti tuottajatori saadaan pystyyn. Ja jos, niin toivottavasti asiakkaat sen sitten löytävät ja sille uskollisina pysyvät.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry