Didim
KSM härkätie2018

Tupanäyttämö tekee paluun Urkin kera

Leo Arpalahti, Marko Laihia ja Juha Wiskari näyttelevät Tupanäyttämön ensi kesän Kekkosparodian avainrooleja. Herrat havaijipaitoineen solahtivat Koiviston, Kekkosen ja Karjalaisen rooleihin noottikriisin ja palmuunkiipeilyn hengessä.Someron Tupanäyttämö on kolmen vuoden tauon jälkeen aloittanut uuden näytelmän harjoitukset.
Näytelmäksi on valittu yksi tämän hetken kuumimmista kesäteatterikäsikirjoituksista, Tuomas Parkkisen Kekkonen – syntymästä kuolemattomuuteen.
Ohjaajana on Jarmo Hämeranta, joka on toiminut muun muassa Salon teatterin johtajana.

Lue lisää 21.3.2015  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry