Didim
KSM härkätie2018

Valot sammuvat tänään kello 20.30

 

Maailman suurin ilmastotapahtuma, WWF:n Earth Hour, näyttää tänään 25.3. kello 20.30–21.30 valomerkin ilmaston puolesta. Valot sammuvat perinteisesti useasta suomalaisesta kodista.

Earth Hour -tapahtumissa poltetaan usein kynttilöitä sisä- tai ulkotiloissa. Kynttilöiden polttaminen vaatii riittävää huolellisuutta ja varovaisuutta. Niitä ei lähtökohtaisesti saa esimerkiksi polttaa lattialla. Päivitetyssä Earth Hour -oppaassa on pelastusviranomaisen ohjeita tapahtuman järjestämistä ja kynttilöiden polttamista varten.

Suomessa järjestettävät Earth Hour -tapahtumat: www.earthhour.fi/tapahtumatVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry