Didim
KSM härkätie2018

Vanhan remontoiminen vilkasta, uuden rakentaminen vähäistä

Alkuvuodesta Someron kaupungilta on pyydetty aiempaa enemmän lupia asuinrakennusten laajennuksiin ja muutoksiin. Toimenpidelupien määrä on kasvanut.
Kaupungilta on tiedustelu normaalia enemmän tontteja omakotitaloille ja teollisuuskiinteistöille, vaikka kyselyt eivät ole edenneet rakennuslupiin asti.
Rakennustarkastaja Petri Vastamäki toivoo, että nämä olisivat merkkejä rakentamisen elpymisestä.

Kaupunki tarvitsee lisää omakotitontteja.

Viime vuosina Somerolla on rakennettu vähänlaisesti uusia taloja. Vaisu rakentamistahti on ollut vallalla yli viisi vuotta.
Omakotitalotonttien kysyntää jarruttaa, että kaupungilla on tarjota niukalti vapaita tontteja. Työn alla on kaavoittaa Valimontien varteen Kohnamäkeen asuntotontteja.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry