Didim
KSM härkätie2018

Voima aloitti harjoituspelit

 

Ennestään tuttuja nimiä Voiman kokoonpanossa oli muun muassa Alimamy Jalloh.

Jalkapallon Neloseen valmistautuva Someron Voima pelasi ensimmäisen harjoituskauden ottelunsa maanantaina Eerikkilän jalkapallohallissa. Vastustajana oli Kolmosessa pelaava Riihimäen Palloseura.
Ensimmäisen puoliajan perusteella olisi voinut kuvitella joukkueiden valmistautuvan päinvastaisille sarjatasoille, sen verran selkeästi Voima kenttää hallitsi. Ensimmäiseksi treenipeliksi somerolaisjoukkueen otteet vaikuttivat yllättävänkin lupaavilta.

Lue lisää 10.3.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry