Didim
KSM härkätie2018

Apu-lehden päätoimittaja Marja Aarnipurosta dekkarikirjailija

 

Someron vapaa-ajanasukas, Avun päätoimittaja Marja Aarnipuro julkaisi dekkarin Maakellarin arvoitus, joka on aloitus kokonaiselle kirjasarjalle. Kaarina Riikonen ratkaisee -dekkarisarjan toinen osa on jo valmistumassa Saarentaassa sijaitsevassa maalaisidyllissä.

Lue lisää 21.4.2017  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry