Didim
KSM härkätie2018

Entinen FARC-sissi Somerolle

 

Kolumbialainen Henry Tequia toimi murrosiästä alkaen hallitusta vastustavassa aseellisessa FARC-sissiliikkeessä. Kalashnikov kädessään kasvanut Tequia oli mukana kaikkein haastavimmissa sissioperaatioissa vuosien ajan.
Lopulta hänet pysäytti kristillinen sanoma Jumalan muuttavasta voimasta, hän kääntyi kristityksi.
Nykyään Tequia  jakaa kristillistä kirjallisuutta ja Raamattuja samoilla seuduilla, joilla ennen taisteli asein poliittisen ideologian puolesta.
Henry Tequia on myös ollut taustavaikuttajana FARC-sissien ja Kolumbian hallituksen välille solmitussa rauhansopimuksessa, jonka hän kokee erittäin tärkeäksi 50 vuotta jatkuneen sisällissodan jälkeen.
Henry Tequia on Suomessa huhtikuussa Marttyyrien Äänen vieraana puhumassa useilla paikkakunnilla. Somerolla hän puhuu Someron helluntaiseurakunnassa sunnuntaina 16.4.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry