Didim
KSM härkätie2018

Keskusta haluaa viisi kaupunginhallituspaikkaa, kokoomus ja demarit pelkäävät neuvotteluyhteyden katkeamista

Neuvottelut kaupungin luottamuspaikoista ovat käynnistyneet.
Keskusta haluaa uuden kaupunginhallituksen yhdeksästä paikasta viisi nykyisen neljän sijasta. Kaksi paikkaa menisi kokoomuksella ja kaksi demareille, kuten on nytkin.

Kokoomuksen ja sosiaalidemokraattien mielestä yhden ryhmän enemmistö ei ole hyvä asia. He pelkäävät neuvotteluyhteyden katkevan.
Ryhmät kertoivat tavoitteensa luottamuspaikkojen kokoamisesta viime viikon torstaina. Perjantaina jatkettiin, mutta ei vielä päästy eteenpäin. Neuvottelut luottamuspaikoista jatkuvat vapun jälkeen 2. toukokuuta.
Uusi valtuusto kokoontuu ensimmäisen kerran 12. kesäkuuta.

Lue lisää tiistain 25.4. Somero-lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry