Didim
KSM härkätie2018

Metkoja veijareita

Someron huikea kesä lähestyy. Luvassa on hengästyttävän paljon ihmeteltävää ja nautiskeltavaa.
Tässä numerossa esittelemme yhden kesän veijareista, jonka työn tuloksia katsellessa leuka tipahtaa ensin alas, mutta suupielet venyvät pian hymyyn.
ITE-taiteilija Erkki Känkäsen elämäntyö, muistojen Karjala, on syntynyt Salkolan mökille. Heinäkuussa paikka on avoin kaikelle kansalle ihmeteltäväksi.
Toimituksessa on parhaillaan tekeillä Suvi-Somero, joka esittelee tarkemmin kesän kirkkaimpia tähtiä, paikallisia veijareita ja osaajia sekä hirmuisen määrän tapahtumia.
Nyt on viimeiset hetket kertoa toimitukselle kesätapahtumista. Otamme maksuttomaan tapahtumakalenteriin mukaan kaikille avoimia Somerolla järjestettäviä tapahtumia.
Suvi-Somero on taatusti kesän paras tiedotusväline tapahtumallesi. Älä missaa mahdollisuuttasi!Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry