Didim
KSM härkätie2018

Minä annoin sinulle elämän ja sinä minulle

Suomen Punainen Risti palkitsi somerolaisen Kimmo Pyykön mitalilla. Ilman hänen antamaansa ensiapua äidilleen Sisko Pyykölle olisi tämä todennäköisesti menehtynyt. Määrätietoinen elvytys puolitoista vuotta sitten marraskuussa oli ensiarvoisen tärkeää.
– Minä annoin sinulle elämän ja sinä minulle, totesi Sisko Pyykkö pojalleen.

Lue lisää perjantain 28.4. Somero-lehdestä

 

Äiti Sisko Pyykkö ja poika Kimmo Pyykkö.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry