Didim
KSM härkätie2018

Nuoriso pois katolta!

Lapset ja nuoret ovat kiipeilleet Joensuun koulun niin kutsutun atriumtalon katolle ja viettäneet siellä vapaa-aikaa. Ilkivaltaakin on tehty.
Katoilla oleilu alkoi viime syksynä. Talveksi meno hiljeni ja on alkanut jälleen keväällä päivien pidetessä.
Koulun rehtori Seppo Lenkola, talonmies Martti Hård, kaupungin tilakeskuksen päällikkö Jari Kauppi ja sivistysjohtaja Minna Mäkelä-Rönnholm ovat huolissaan lapsien turvallisuudesta ja talosta.
He kehottavat vanhempia seuraamaan, missä jälkikasvu iltojaan viettää. He muistuttavat, ettei koulun katolle ole lupa mennä. Jos meno jatkuu, asiasta ilmoitetaan poliisille.

Lue lisää torstain 13.4. Somero-lehdestä

Joensuun koulun niin sanotun atriumkoulurakennuksen kattoalue on laaja.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry