Didim
KSM härkätie2018

Onko Suomen iloisin yrittäjä Somerolta?

 

Anita Hallapelto

Suomen iloisin yrittäjä 2017 -kilpailu on edennyt finaalivaiheeseen. Tittelistä pääsi kisaamaan myös somerolainen Muotiputiikki Helmen yrittäjä Anita Hallapelto.
”Anita on aurinkoinen, kaikki villitsevä ja aito. Hän on erittäin aktiivinen ja järjestänyt paikkakunnalla paljon tilaisuuksia ja tempauksia, joista moni on päätynyt valtakunnan tason uutisiin. Viimeksi hän puki ja meikkasi kehitysvammaiset naiset prinsessoiksi, joita tangokuningas Kyösti Mäkimattila kävi sitten ilahduttamassa”, sanotaan perusteluissa.
Toukokuun alussa 50 vuotta täyttävä Hallapelto oli alkukarsinnan toiseksi tykätyin ehdokas. Hän keräsi 875 tykkäystä. Eniten tykkäyksiä saivat Janne ja Harri Teperi Karjalohjan Huoltopisteestä. Alkukarsinnassa annettiin yhteensä 7 446 tykkäystä.
Ahkerana somettajana tunnettu Hallapelto kommentoi asiaa Facebookissa näin:
”Jännittää…. älkää kyllästykö ystävät (sydän). Ois niiiii mahtavaa päästä finaaliin. Tykätkää, vinkatkaa (useita iloisia hymiöitä)…”
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen järjestämän kilpailun voitti viime vuonna Jounin kaupasta tuttu Sampo Kaulanen.
Finalisteja voi äänestää Facebookissa 27.4. kello 10:een saakka.
Voittaja julkistetaan 2.5. Ilmarisen Työpaikkanaurajat-Facebook-sivulla.
Voittaja valitaan yleisön antamien äänien perusteella.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry