Didim
KSM härkätie2018

Ota selfie härän ja juhlakehysten kanssa

Somerolla juhlitaan vappua perinteiseen tapaan.
Somero-lehdessä tosin otetaan pieni varaslähtö jo perjantaina, kun tarjoamme kakkukahvit päätoimittajan 50-vuotispäivän kunniaksi. ”Pankais tullen si!”
Sunnuntaina lakitetaan torin Härkä-patsas, joka on nyt korjattu ja siloteltu uuden veroiseksi. Sarvipään kastrointikin on saatu peruutettua, joten kaikki osaset ovat jälleen kohdillaan.
Lakituksen lisäksi patsaalla kuullaan elinkeinoasiantuntija Tanja Uusitalon puhe, Someron Kulttuurin kulttuurituottaja Mirka Alhosen puhe sekä Someron Laulumiehiä. Joni Rintamaa Someron Lions Clubista kertoo härkäpatsaasta ja sen kunnostuksesta. Olla-Riitta Aarikka lausuu runon härälle. Patsaan lakittaa Lions Club.
Tänä vuonna itseään voi kuvata härän lisäksi myös Somero 150 -kuvakehysten kanssa, eli samalla voi juhlistaa myös Someroa.
Vappupäivän aamu 1.5. polkaistaan tuttuun tapaan käyntiin Someron Laulumiesten perinteisellä vapputervehdyksellä Kiiruun puistossa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry