Didim
KSM härkätie2018

Rullakiekolle kyytiä tänään

 

Teksti Juha Laakso
Someron jäähallissa vietetään tänään puolivirallisia rullakiekkokauden avajaisia, kun paikallinen liigaseura Pepe Roller järjestää neljän joukkueen välisen harjoitusturnauksen.
Pepe Roller käynnistää pelit jo aamuyhdeksältä turkulaista yhdistelmäjoukkuetta WaMea vastaan. Sen jälkeen areenalle astuvat tamperelaiset liigajoukkueet Pahalampi ja CSKA Mordor.
Kuusi ottelua käsittävän alkusarjan jälkeen joukkueet pelaavat vielä iltapäivällä sijoitusottelut, joissa panoksina ovat turnausvoitto ja kolmossija.
Harjoitusturnaus toimii eräänlaisena kenraaliharjoituksena niin kolmelle mukana olevalle liigajoukkueelle kuin turnausorganisaatiollekin. Viikkoa myöhemmin kaiken pitää näet sujua viimeisen päälle mallikkaasti, kun Pepe ja Somero saavat isännöitäväkseen kaksipäiväisenä pelattavan kansainvälisen OP Nordic Trophy -turnauksen.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry