Didim
KSM härkätie2018

Somerniemen konttori suljetaan

 

Lounaismaan Osuuspankki sulkee Somerniemen konttorinsa marraskuun alussa. Samaan aikaan ovensa sulkevat Kiikalan Rekijoen, Kiskon, Kuusjoen,  Suomusjärven ja Tammelan konttorit.
Sulkemisen syynä on asiakaskäyttäytymisen muutos. 95 prosenttia henkilöasiakaskohtaamisista tapahtuu digitaalisissa kanavissa.
– Asiointi lakkautettavissa konttoreissa on vähentynyt tasaisesti. Päätös konttorien lakkauttamisesta on tehty koko pankin kannattavuutta ajatellen, sanoo Lounaismaan Osuuspankin toimitusjohtaja Jukka Hulkkonen.
– Ymmärrämme, että konttoreiden yhdistäminen ja kassapalveluiden supistaminen hankaloittavat niiden asiakkaiden asiointia, jotka ovat totuneet asioimaan konttorissa. Siksi teemme työtä opastaaksemme asiakkaita löytämään sopivat ja helpot tavat pankkiasioidensa hoitamiseen.
Konttoreiden sulkeminen ei edellytä asiakkailta  toimenpiteitä. Esimerkiksi laina- ja tilinumerot säilyvät ennallaan.
Konttorien lakkauttaminen ei vaikuta pankin henkilökunnan määrään. Henkilökunta jatkaa työskentelyä pankin muissa konttoreissa.
Someron konttori jatkaa toimintaansa, samoin kolme muuta: Salo, Perniö ja Forssa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry