Didim
KSM härkätie2018

SoVo Futsal kisaa huomenna paikasta SM-finaaliin!

 

Someron monitoimitalo varmaankin natisee liitoksistaan huomenna, kun SoVo Futsal kisaa paikasta SM-finaaliin. Voitto riittää.

Yleisön kannalta on tietysti mukavaa, että Loimaan lainasalin jälkeen päästään katsomaan ottelua kotikunnassa, mutta…

– Sitä on vielä mahdotonta ennustaa, kumpaa joukkuetta muutos enemmän hyödyttää, mutta toivottavasti me saamme ainakin taaksemme kotiyleisön vahvan tuen, aprikoi pelaajavalmentaja Aapo Hakala.
SoVo saanee miehistönsä täydennyksiksi ainakin pari viime pelistä työesteiden takia poissa ollutta pelaajaa. Vammojaan potevien Juho Petterssonin ja Mikko Halosen pelikunto sen sijaan selvinnee vasta viime tingassa.
Panokset lauantaina monitoimitalossa pelattavassa neljännessä välierässä ovat siis kovat: Sievi on edelleen pakkovoiton edessä ja SoVolle ratkaisevan kolmannen voiton hankkiminen on taatusti helpompaa kuin mahdollisessa peli numero viidessä, joka Sievin voittaessa pelattaisiin Ylivieskassa heti sunnuntaina.

Lue lisää 21.4.2017  lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry