Didim
KSM härkätie2018

SoVo hyökkää mestarin kimppuun

 

Futsal-Liigan välierät käynnistyvät tämän viikon lauantaina. Toisena peräkkäisenä keväänä mitalipeleihin selviytynyt Someron Voima Futsal tavoittelee finaalipaikkaa ottelusarjassa Sievi FS:a vastaan.
Tiistaina päättyneen Suomen futsalmaajoukkueen EM-karsintaturnauksen vuoksi kotimaan pudotuspeleihin tuli kolmen viikon tauko.
Puolivälieristä suoraan kolmella voitolla jatkoon edenneet SoVo ja Sievi, kuten myös ottelun enemmän tahkonneet toisen välieräparin joukkueet Leijona Futsal ja Kampuksen Dynamo joutuvat siis kaivamaan voittovireensä uudelleen esiin.
Maajoukkueen mukana olivat sovolaisista maalivahti Marko Laaksonen ja kenttäpelaaja Arber Istrefi. Myös Sievin riveistä Romanian reissulla oli kaksi avainpelaajaa, Rami Tirkkonen ja Jarmo Junno, joten siltäkin osin puntit ovat olleet valmistautumisjaksolla tasan.

Lue lisää 13.3.2017 lehdestäVuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry