Didim
KSM härkätie2018

Viisi haki kirkkoherraksi

Viisi henkilöä haki Someron seurakunnan kirkkoherran virkaa.
He ovat vs. seurakuntapastori Antero Aaltonen Rauman seurakunnasta, seurakuntapastori Maria Kiviniemi Tikkurilasta, kirkkoherra Jaakko Knuutila Kolarin seurakunnasta, seurakuntapastori Mauri Laihorinne Forssan seurakunnasta ja vs. diakoniapappi Marith Leppäkari Lindberg Pöytyän seurakunnasta.
Seuraavaksi Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli haastattelee kaikki hakijat ja antaa heistä lausunnon Someron seurakunnalle.
Nykyisen kirkkoherran, Asko Ojakosken viralliset eläkepäivät alkavat syyskuussa. Sitä ennen hän pitää lomansa, joten Ojakoski jää pois tehtävistään jo juhannuksen tienoilla.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry