Didim
KSM härkätie2018

Jäähallilla puhkottu autojen renkaita

Kuva Teemu Heinonen

Someron jäähallilla on tehty ilkivaltaa, joka on kohdistettu autojen renkaisiin.
– Parkkipaikalla on aseteltu renkaiden alle viistoon sahattuja pultteja, jotka puhkaisevat renkaan, kun auto lähtee liikkeelle, kertoo toiminnanjohtaja Teemu Heinonen.
Jäähallin piha putsattiin harjakoneella heti ensimmäisen renkaan rikkouduttua, mutta viimeisimmän PePen pelin aikana keskiviikkona oli käyty asettelemassa uudet pultit.
– Ainakin 3–4:n autosta puhkoituivat renkaat. Yhdestä autosta meni sekä etu- että takarengas, kun molempien alle oli laitettu pultit. Vaikuttaa hiukan sellaiselta koltiaisten touhulta, joten vetoan nyt nuorten vanhempiin, että tarkkailisivat lasten puuhia. Autoilijoiden kannattaa olla myös tarkkana parkkipaikalla, Heinonen sanoo.
Piha on lakaistu taas uudelleen.

 

 

 

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry