Didim
KSM härkätie2018

Kiitos, keräysvaatteet riittävät

Somerolaiset intoutuivat auttamaan lapsiperhettä, joka menetti tulipalossa kotinsa sunnuntai-iltana. Vaatetta on tullut todella runsaasti eri tahoilta. Sitä ei enää mahdu perheen väliaikaiseen kotiin, joka on kerrostaloasunnossa.

Tällä erää vaatekeräys päättyy, eikä ekopuotiin tarvitse enää viedä tekstiilejä.

– Kun perhe pääsee vakituisempaan asuntoon, niin silloin saattaa olla tarvetta astioille ja muulle kotitaloustavaralle. Kun on sen aika, niin palataan asiaan, kertoo Henna Romu ekopuoti Valkeesta, joka oli keräysvaatteiden välilaskupaikkana.

Romu sanoo, että ylimääräiselle keräysvaatteelle keksitään kyllä tarvitsijat.

 Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry