Didim
KSM härkätie2018

Kohti nostalgiaa

Somerolla ei siirretä ensi viikolla kelloja, vaan kokonaisia vuosikymmeniä.
Ensi viikolla vietetään jälleen Nostalgiaviikkoja, jolloin pitäjässä eletään 50–60-lukujen tunnelmissa.
Somero-lehti on mukana tekemällä ensi viikon tiistaina mustavalkoisen lehden, joka on myös taitettu entisaikojen henkeen.
Tämänpäiväisen numeron sivuilla annetaan jo ennakkoon vinkkejä siitä, mitä kaikkea tapahtuma pitää sisällään.
Someron Nostalgiaviikko on noteerattu valtakunnallisestikin. Viime vuonna teemaviikko sijoittautui Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuissa kolmanneksi.
Nyt on aika kaivella komeroista kellohameet, kynämekot, fiftarikledjut ja muut entisaikojen asusteet, jotta ollaan valmiina, kun Nostalgiaviikko ensi maanantaina alkaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry