Didim
KSM härkätie2018

Koirat parkkiin, mutta ei autoon

Viikonvaihteessa saimme nauttia lämpimistä ja kauniista kesäkeleistä. Traktorit pörräsivät pelloilla ja väki ulkotapahtumissa.
Lämpimien kelien myötä Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liitto muistuttaa, että koiraa ei saa jättää kuumalla autoon, kun lähtee nautiskelemaan toreista tai kesätapahtumista.
SEY:n En jätä koiraa kuumaan autoon -tarrakampanja kertoo, että lyhytkin aika kuumassa autossa voi olla koiralle tuskallinen ja jopa kohtalokas.
Aurinkoon jätetyn auton sisälämpötila nousee vaarallisen korkeaksi jo maltillisissa lämpötiloissa, auton jättäminen varjoonkaan ei riitä.  Ikkunoiden raolleen jättäminenkään ei estä auton lämpötilan nousua.
Koira saa lämpöhalvauksen huomattavasti helpommin kuin ihminen.
Kampanjatarran, jonka saa tilata ilmaiseksi (sey@sey.fi), voi liimata auton ikkunaan merkiksi ja muistutukseksi muille.
Somerniemen kesätorilla asia on otettu hoitoon esimerkillisesti, sillä siellä on koirille oma parkki, jossa on tarjolla 4H-tyttöjen huomassa eri kokoisia häkkejä, vettä ja valvontaa.
Hyvä idea muillekin.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry