Didim
KSM härkätie2018

Kortiton rattijuoppo pyrki rallitaipaleelle Somerolla

Lauantai-iltapäivällä puoli viiden aikaan henkilöautolla liikkeellä ollut somerolaismies oli ollut ajamassa tieosuudella, joka oli tilapäisesti suljettuna rallikisojen vuoksi.

Järjestyksenvalvoja oli pysäyttänyt auton Paakkistentiellä. Kun sen kuljettaja, joka kertomansa mukaan oli ollut matkalla Alkoon, oli vaikuttanut voimakkaasti päihtyneeltä, järjestyksenvalvoja oli ottanut auton avaimet haltuunsa ajon estämiseksi.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry