Didim
KSM härkätie2018

Paikat on jaettu

Puolueiden neuvottelut kaupunginhallituksen ja lautakuntien paikoista ovat sujuneet jouhevasti.
Vielä vapun alla keskusta penäsi kaupunginhallituksen yhdeksästä paikasta viittä itselleen. Puolue luopui paikastaan, kun sai tilalle kaupunginhallituksen puheenjohtajuuden.
Jatkossa keskustalla on siis puheenjohtajuudet niin kaupunginvaltuustossa kuin -hallituksessakin. Myös pari lautakunta saa keskustalaisen puheenjohtajan. Nimistä ei vielä  ole tietoa.
Äänikuninkaita vaaleissa olivat nykyinen valtuuston puheenjohtaja Jani Kurvinen sekä hänen jälkeensä Mikko Virtanen, Hannu Kesäniemi, Juha Salo ja Tero Pirttilä.
”Yksipuoluejärjestelmän” kampittamiseksi kaupunginhallituksessa ovat keskustan lisäksi kokoomus (3 paikkaa) ja demarit (2 paikkaa).
Kokoomus sai johtaakseen yhden lautakunnan ja demarit kaksi.
Puolueet itse uskovat yhteistyön sujuvan tällä kombolla hyvin. Toivotaan niin, se olisi meidän kaikkien kuntalaisten etu.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry