Didim
KSM härkätie2018

Somerolla on valtakunnallisen Kimble-turnauksen osakilpailu

 

kaikille suomalaisille tutun Kimble-pelin tarina alkoi porilaisesta autotallista 50 vuotta sitten. Peliä valmistava Tactic organisoi juhlavuoden kunniaksi maanlaajuisen Suomi pelaa Kimbleä -suurturnauksen. Someron osakilpailu järjestetään  kirjastossa perjantaina 26.5.
Osakilpailuun mahtuu mukaan 24 ensimmäisenä ilmoittautunutta. Ilmoittautua voi kirjastoon joko puhelimitse, sähköpostilla tai lainaustiskillä. Turnaus on avoin kaikenikäisille Kimblen ystäville. Pelaamisen on kuitenkin sujuttava ilman ulkopuolista apua, joten kaikkein pienimpien kannattaa vielä pysyä yleisössä. Kirjastossa voi turnauksen aikana pelata myös muita lautapelejä.
Osakilpailun voittaja pääsee jatkoon maakunnallisiin semifinaaleihin, jotka järjestetään myöhemmin tänä vuonna. Turnauksen finaali järjestetään Porissa 23.9. Finaalin voittaja saa maineen ja kunnian lisäksi 3 000 euron rahapalkinnon.
Someron osakilpailu on osa Nostalgiaviikon ohjelmaa.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Ämyri -30.8.2018
Plus-tilaus
TS rekry