Didim
KSM härkätie2018

Tänä iltana talkoisiin raittia reeraamaan

 

Kultelan Kyläyhdistys järjestää tänä iltana Raitti reeraan  tempauksen kello 18. Tarkoituksena on siistiä kylänraitti Härkätien pätkältä Vanha Torrontie-Ihamäentien risteys. Roskien keräämisen taustalla on ajatus saada ”raitti reeraan” myös turvallisuuden osalta eli edistää kevyenliikenteen väylän rakentamista osoittamalla tien kapeus/vaarallisuus kevyen liikenteen näkökulmasta.

Tempauksen tavoitteena on saada aikaan näkyvyyttä tärkeässä asiassa.

– Toivomme, että innostutte koko perheen ja ystävien voimin. Lähdemme jätesäkkeinemme ja turvaliiveinemme Torrontien suunnasta kohti Ihamäentien risteystä. Keräämme samalla adressin asiasta luovutettavaksi kaupunginjohtajalle, sanoo Katja Grönholm yhdistyksestä.Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry