Didim
KSM härkätie2018

Tanssinopetusta 9. luokkalaisille

 

Koko Suomi tanssii -hankkeen inspiroimana Someron Kulttuuri ry järjestää kaikille Kiiruun koulun 9. luokkalaisille tanssinopetusta toukokuun 24. päivä. Oppilaat saavat kahden tunnin aikana mahdollisuuden päästä kokeilemaan kolmea eri tanssilajia: katutanssia, pari- ja kansantanssia sekä nykytanssia. Opetus järjestetään koulupäivän aikana Monitoimihallissa.

Vuoden urheilija
Suomi 100 lehti
Tutustu ja ihastu
Digilehti

Lue Paikallislehti Somero

Paikallislehti Somero on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Somero 150

Sporttikone 20.-27.4.17
Plus-tilaus
TS rekry